BIO džem švestka - BIO potravina roku 2009

BIO džem švestka - BIO potravina roku 2009

Bio džem je vyroben z ručně trhaného ovoce vybraných odrůd rostoucích v moravském sadu.Kvalita plodů je pečlivě sledována ekologickým sadařem Jiřím kargem, který je doslova průkopníkem českého ekologického zemědělství Svůj první sad založil před více než 20 lety. Ovoce zpracovává tradičními osvědčenými metodami, které znaly už naše babičky, a proto jeho výrobky chutnají vždy opravdu lahodně a poctivě. Na výrobu džemu bylo použito 160 % čerstvého ovoce, neobsahuje barviva, konzervační ani zahušťovací látky. Ochucen je pouze BIO třtinovým cukrem, který mu propůjčuje jemně karamelovou příchuť a zároveň pomáhá konzervovat. Pro svou lahodnou chuť a ušlechtilou zajímavou myšlenku spolupráce výrobce a distributora byl BIO džem švestka oceněn jako nejlepší BIO potravina roku 2009. Ochutnejte také bio klevelu broskev a bio klevelu švestka.

Složení: švestky * (ovoce jednoduché), cukr třtinový*

*z ekologické zemědělské produkce

Ve 100g džemu obsaženo 80g čerstvého ovoce.

Obsah přírodních sladidel 50,1 g/100 g.

Neobsahuje pektin ani jiné zahušťovací a konzervační látky.

Skladujte při teplotě do 18 stupňů C,

Po otevření co nejdříve spotřebujte.

Hmotnost: 230 g

Možná hmotnostní odchylka – 6 %

Minimální trvanlivost : 12 měsíců od data výroby